Meditatie

Leren Mediteren

Best Coaching biedt Meditatietrainingen aan op basis van mindfulness voor iedereen die anders wil leren omgaan met gevoelens van onrust, somberheid en/of piekergedachten. Meditatie bied je handvatten om een verandering in gang te zetten naar een bewuster leven.

De training bestaat uit acht wekelijkse sessies waarin iedere week een ander thema aan bod komt. Stap voor stap leer je anders aan te kijken tegen je eigen gedachtepatronen. Daarnaast leer je een dagelijkse meditatiediscipline op te bouwen die de basis vormt voor een evenwichtiger en gelukkiger levenswijze.

Leren Mediteren is voor iedereen geschikt en bereikbaar. Vergelijk het met een nieuwe weg die je inslaat. In jouw eigen tempo hoef je die weg alleen maar te blijven volgen om verder te komen.

De trainer is gedegen opgeleid en gekwalificeerd binnen See True en I’AM en heeft daarnaast ruim 32 jaar meditatie ervaring in de Zentraditie en de Christelijke contemplatie. Neem voor meer informatie gerust contact op om te bespreken wat mediteren voor je kan betekenen.

Start eerstvolgende training:
Woensdag, aug/sept van 15.00-17.00u  
Locatie: Eindhoven, Kennedyplein 7 (2de verdieping)
Kosten: €195,- (in overleg naar draagkracht)

Mindfulness doorgaande training

Deze training is bedoeld voor mensen die al eerder meditatie ervaring hebben opgedaan en dit willen bijhouden. Ook kunnen mensen zonder meditatieachtergrond zich aanmelden. Eens per twee maanden start de training weer van voren af aan en is er de mogelijkheid tot instromen. Deze doorgaande trainingen bestaan uit een combinatie van herhaling van de theorie, bewegingsoefeningen en meditatie.
De opbouw is steeds als volgt:

De locaties zijn (vanaf tweede week september 2021!):

Individuele meditatie

Je wilt leren mediteren en ervaren welke uitwerking dit heeft op je leven.
Alles wat je tegenkomt in de stilte zul je ook tegenkomen in het dagelijkse leven.
Mediteren is als een spiegel voorgehouden krijgen, met dit verschil… je houdt de spiegel zelf vast.

Contemplatie

Een combinatie van stilte, beschouwing en reflectie. Jouw coach is als oblaat (monnik-in-de-wereld) verbonden aan een Benedictijns klooster. Vanuit deze inzichten gaat hij met jou het gesprek aan op zoek naar de diepere lagen van motivatie en overtuiging. 

Kijk voor meer informatie ook op: Benedictijns Therapeut

Mindfulness Exposure

Dit is een eenvoudige maar effectieve manier voor het verwerken van traumatische gebeurtenissen en rouw.