Studiecoaching

Deskundige studiecoaching

Best Coaching biedt studiebegeleiding aan jongeren die vastlopen gedurende hun opleiding. Studeren gaat namelijk niet altijd zonder hobbels.

Wat belangrijk is gedurende je studietijd is dat je op tijd durft aan te geven dat het even niet lukt. Dit kan zijn door problemen met planning, structuur, schrijfvaardigheid en/of lastige stof.
Best Coaching kan hierbij helpen door samen te gaan zitten en te bekijken waar je precies tegen aanloopt. Vervolgens zullen we een plan opstellen en hiermee aan de slag gaan. De studiebegeleiding kan zowel thuis als elders plaatsvinden in de regio’s Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.

De doelgroepen waarbij studiebegeleiding kan helpen zijn:

  • Middelbaar onderwijs
  • MBO
  • HBO
  • WO

 
Uiteraard kunnen andere vormen van onderwijs besproken worden, evenals andere doelgroepen of bijvoorbeeld ondersteuning aan meerdere studenten tegelijkertijd. In overleg is er veel mogelijk.

Neem voor meer informatie gerust contact op met Best Coaching, of mail mij direct op: kelly@bestcoaching.nl 

Wat houdt studiecoaching in?

Studiecoaching gaat een stapje verder dan alleen het begeleiden bij het maken van huiswerk. Coaching betekent dat er toegewerkt wordt naar een specifiek doel, zoals bijvoorbeeld het behalen van een schooljaar, voorbereiden op een examen of met succes een eindopdracht zoals een scriptie opzetten en uitwerken.

Door coaching blijf je zelf de regie houden en jouw coach houdt planning en inhoudelijke onderbouwing mee in de gaten conform de richtlijnen van de opleiding. Vaak is een onderdeel van een scriptie het onderzoek, zeg maar het benodigde veldwerk voor onderbouwing van de theorie, en ook daar kan een raamwerk voor opgezet worden wat voldoet aan academische voorwaarden.

Wat kost het?

  • Voor een uur coaching is het tarief €24,50
  • Reiskosten wordt binnen Nijmegen niet berekend, buiten Nijmegen is dit in overleg
  • Specifieke voorbereiding op een bepaald thema €10,- (altijd in overleg)

Samen naar een goed eindresultaat

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend advies. Als studiecoach heb ik inmiddels veel studenten begeleid op weg naar een diploma. Ook mensen met concentratiemoeilijkheden of andere psychische problemen zijn van harte welkom.

Met vriendelijke groet,
Kelly de Vet